top of page

TRANSFORMATIES & SUCCESVERHALEN

WIL JIJ OOK BEGINNEN MET PERSONAL TRAINING?

Stef,

Mijn vriendin kwam Marc tegen met zijn fout of goed content op Tiktok. Ik was gelijk onder de indruk en ben Marc gaan volgen. Hij weet waar die over praat en het mooie vind ik dat hij alles wat mensen vaak beweren het tegendeel kan bewijzen.
 

lichaamstransformatie.png
Transformatie coaching Moniek 2.png

Moniek,

Ik ben Marc zijn coachingstraject gestart omdat ik opzoek was naar een coach met veel kennis en ervaring. In het verleden had ik al ooit eerder online personal coaching gevolgd, maar de begeleiding was om te janken.Het was voor mij dan ook een hele stap om nog een poging te wagen bij een andere coach.
 

Fitness transformatie Tygo.png

Tygo,

De afgelopen tijd merkte ik dat ik het allemaal even niet meer zo zag zitten. Ik was ook erg ontevreden over mijn gewichtstoename en het viel me op dat ik hierdoor erg weinig energie had. Het werd tijd dat ik hier verandering in ging brengen, maar ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen.

Fitness transformatie Mandy.png

Mandy,

Ik zag Marc in eerste instantie op Tiktok voorbij komen met zijn filmpjes over training en voeding. Ik heb hem eerst een tijdje gevolgd alvorens ik eigenlijk de stap durfde te zetten om hem een bericht te sturen. Ik had namelijk al zoveel geprobeerd wat altijd op niks uitliep, dat ik heel erg twijfelde. 

Fitness transformatie Ekaterina.png

Ekaterina,

Ooooo de tijd vliegt zou ik zeggen. Nog eens bedankt voor je geweldige support, mede dankzij jou 13,4 kg afgevallen. En bedankt voor je positieve mindset en raad! Ik zal het verder opvolgen en als het zonder jou niet lukt dan kom ik terug 😏

Gewichtsverlies resultaat Dennis.png

Dennis,

Veel geleerd over voeding en hoe het je lichaam beïnvloedt. Behoorlijk afgevallen, namelijk 16.6 kg en daarbij nauwelijks honger ervaren. De coaching was professioneel en motiverend. De apps die ik tot mijn beschikking kreeg maakte het allemaal erg makkelijk en overzichtelijk. Marc is zeker een aanrader voor wie echt met zijn lichaam aan de slag wil gaan!

Transformatie Annet.png

Annet,

Vorig jaar januari kreeg ik een cadeau voor mijn verjaardag van mijn twee kinderen. Dit cadeau was drie maanden begeleiding van Marc. Ik was een beetje sceptisch, heb al heel wat gelijnd, gedieet en uitgeprobeerd. Door de coaching met Marc ben ik begonnen met het veranderen van mijn voedingspatroon.

Gewichtsverlies Thomas.png

Thomas,

Via een vriend kwam ik terecht bij MK Fitness. Ik wist dat het afgelopen jaar een moeilijk jaar ging worden ivm de corona pandemie, maar toch wilde ik mezelf hierdoor niet uit het veld laten slaan. Met Marc als coach lukte het mij om de knop weer volledig om te slaan en recht op mijn doel af te gaan. Door de ervaring en kennis van Marc heb ik mij nog nooit zo fit en sterk gevoeld.

Afvaltraject Jordan

Jordan,

Ik volg Marc al een hele tijd op Tiktok. Wat mij aanspreekt is de kennis, eigen transformatie en persoonlijkheid van Marc. De ervaring zag ik ook terug bij de resultaten van andere mensen. Tijdens mijn coach traject werden al mijn vragen netjes uitgelegd, altijd met een onderbouwd antwoord en met heldere voorbeelden.

Gewichtsverlies transformatie Stefanie

Stefanie,

Ik leerde Marc kennen via zijn filmpjes op TikTok. De content leek mij interessant en ik begon dan ook te volgen. De recepten spraken mij aan, maar vooral zijn kennis over fitness en voeding viel mij op. Ik heb al heel wat diëten gedaan en verschillende online coaches gehad. Geen van allen hebben bereikt wat ik tot nu toe met Marc heb bereikt. 

Transformatie Ellen.png

Ellen,

Voordat ik mij bij MK Fitness had aangemeld vroeg ik mezelf wel eens af hoe iemand online jouw techniek goed kan beoordelen, motiveren en jouw richting je doelen kan begeleiden, maar die vraagtekens zijn verleden tijd. Ik had nog nooit eerder zo´n resultaten meegemaakt en ik kan het iedereen aanraden. 

Gym transformatie Roy.png

Roy,

Al sinds mijn 16e heb ik een passie voor de sport fitness. De ene keer wat actiever dan de andere keer, maar ik ben altijd consistent naar de sportschool gegaan. Het enige wat ontbrak was resultaat. In het begin zag ik wel vooruitgang, alleen na een tijdje leek er niks meer te veranderen. Dit demotiveerde mij heel erg en ik had geen plezier meer in het sporten

Transformatie Daan.png

Daan,

Marc beschikt over de juiste kennis, heeft veel geduld, neemt altijd de tijd voor je wanneer je vragen hebt en komt dan met een helder antwoord waar je echt iets aan hebt. Hij zorgt ervoor dat je veel vertrouwen krijgt in de coaching, waardoor je zelf ook beter leert om te gaan met discipline en geduld.

Fitness transformatie Sharona.png

Sharona,

Via een Kennis ben ik bij Marc terecht gekomen,

Jarenlang zat ik in de knoop met wat goed eten nu eigenlijk is. Ik wilde een gezondere levensstijl en mijn lichaam uitdagen om te kijken hoever ik kon komen.

Eenmaal begonnen ben ik meer te weten gekomen over voeding, bewegen en wat het doet met mijn lichaam.

Weight loss Remco

Remco,

In de periode van juli tot februari heb ik online personal training gevolgd bij Marc Koolen en ben ik onder zijn begeleiding 13 kg afgevallen. Marc is een ervaren personal trainer die op een professionele en persoonlijke manier zijn cliënten begeleidt bij het behalen van hun fitnessdoelen.

samira 2-min.png

Samira,

Ik ben bij Marc terecht gekomen via een vriendin van mij. Ik was al bezig met trainen en mijn voeding. Maar vooral koolhydraatarm en niet perse lettend op de macro's. In de sportschool deed ik ook altijd maar een beetje wat. Door de voeding- en trainingschema's van Marc heb ik een beter resultaat kunnen behalen en ben ik 8 kilo afgevallen. 

Gewichtsverlies Lisa.png

Lisa,

Marc heeft mij geleerd dat niet alles draait om de weegschaal. Mijn doel was om af te vallen en fitter te worden.In het begin leek het iedere keer wanneer ik op de weegschaal stond dat ik nul vooruitgang boekte. Ik volgde exact op wat Marc mij vertelde om te doen en toch bleef mijn gewicht op de weegschaal maar omhoog gaan. 
 

Transformatie Anthony.png

Anthony,

Tijdens mijn studententijd ben ik erg veel aangekomen en dat maakte mij iedere keer weer ongelukkig als ik in de spiegel keek. Ik was al voor een langere tijd te vinden in de sportschool maar met weinig resultaat. Mijn voeding was ook all over the place en ik wist niet waar ik moest beginnen.
 

Gewichtsverlies resultaat Aileen.png

Aileen,

Ik ben Marc tegen gekomen op instagram, ik worstelde al een tijdje met mijn gewicht nadat ik gestopt was met roken. Het lukte maar niet om die kilo´s kwijt te raken. Met de coaching van Marc is het mij wel gelukt. Ik heb veel geleerd over voeding. In plaats van minder te eten, eet ik nu juist meer en voel me dus ook energieker dan voorheen en toch afgevallen.

Fitness resultaat Maria.png

Maria,

Mijn naam is Maria, net 50 geworden. 

Ik ben 4 maanden door Marc begeleid. Ik had best een eind te gaan voor mijn gevoel,

maar Marc heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik leerde omgaan met mijn voeding en kreeg een goede relatie met de weegschaal. 

bottom of page