top of page

Tygo

Transformatie Tygo 3

REVIEW

De afgelopen tijd merkte ik dat ik het allemaal even niet meer zo zag zitten. Ik was ook erg ontevreden over mijn gewichtstoename en het viel me op dat ik hierdoor erg weinig energie had.

 

Het werd tijd dat ik hier verandering in ging brengen, maar ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Nadat ik mij had aangemeld heb ik samen met Marc besproken wat ik wilde bereiken en of het mogelijk was om dit te combineren met mijn drukke leven. Ik werk veel en in het weekend hou ik graag van wat ontspanning met vrienden.

 

Samen hebben we een plan opgesteld en kreeg ik steeds informatie van Marc. Deze informatie is erg waardevol en maakte het afvallen een stuk makkelijker. In het begin ging het erg snel maar na een tijdje ook steeds moeilijker. Marc zorgt ervoor dat je leert om te gaan met moeilijkere periodes en dan alsnog vooruit weet te gaan.

 

Na een half jaar begeleiding ben ik 16 kilo afgevallen en heb ik geen moeite om mijn huidige gewicht te behouden. Ook hier levert Marc een grote bijdrage, hij brengt je niet alleen naar je gewenste doel maar zorgt er ook voor dat je niet in slechte gewoontes terugvalt.

 

De coaching heeft voor mij erg veel betekend en ik ben nu zeer enthousiast om dit door te zetten. Daarvoor wil ik je heel erg bedanken Marc!

Sharona
bottom of page