top of page

Roy

Review Roy

REVIEW

Al sinds mijn 16e heb ik een passie voor de sport fitness. De ene keer wat actiever dan de andere keer, maar ik ben altijd consistent naar de sportschool gegaan. Het enige wat ontbrak was resultaat.

 

In het begin zag ik wel vooruitgang, alleen na een tijdje leek er niks meer te veranderen. Dit demotiveerde mij heel erg en ik had geen plezier meer in het sporten. Ik begon het steeds meer te zien als weggegooide tijd omdat het toch niks opleverde.

 

Totdat ik terecht kwam op Marc zijn Instagram en andere social media kanalen. Deze man heeft echt veel kennis over fitness en een gezonde levensstijl. Het mooie vind ik dat hij het zelf allemaal heeft meegemaakt en dus inziet waar jij tegen aanloopt of wat jij nodig hebt.

 

Zijn manier van coachen sprak mij ook erg aan. Het is anders dan andere personal trainers. Hij roept niet zo maar iets in het rond en alles is altijd wetenschappelijk onderbouwd. Mijn vertrouwen had die al snel gewonnen en daarom heb ik voor Marc gekozen als coach.

 

Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Ondanks de corona periode en het thuis trainen heb ik toch veel progressie kunnen maken. Ik ben in spiermassa aangekomen maar ook vetmassa kwijt geraakt. Iets onwerkelijks wat Marc toch mogelijk weet te maken. Nu de sportscholen weer open zijn kan ik samen met Marc verder werken aan mijn volgende doelen.

Roy
bottom of page