top of page

REVIEW

Remco 3-min.png

Remco

In de periode van juli tot februari heb ik online personal training gevolgd bij Marc Koolen en ben ik onder zijn begeleiding 13 kg afgevallen. Marc is een ervaren personal trainer die op een professionele en persoonlijke manier zijn cliënten begeleidt bij het behalen van hun fitnessdoelen.

Tijdens de online personal trainingssessies heeft Marc mij geholpen om mijn trainingsprogramma aan te passen aan mijn persoonlijke behoeften en doelen. Hij heeft me ook geholpen om mijn dieet en voedingspatroon te verbeteren, en heeft me waardevolle tips en advies gegeven over gezonde eetgewoonten.

Het volgen van online personal training met Marc was een uitstekende keuze voor mij vanwege de flexibiliteit en de efficiëntie van het programma. Ik kon op elk moment van de dag trainen en had toegang tot alle trainingssessies en voedingsadviezen via internet.

Ik ben zeer tevreden met de resultaten die ik heb bereikt onder de begeleiding van Marc. Ik voel me fitter en gezonder dan ooit tevoren en heb meer zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen. Ik zou Marc dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke personal trainer.

Nogmaals heel erg bedankt Marc!

Groet,
Remco Klein

Sharona
bottom of page