top of page

Mandy

Transformatie Mandy 3.png

REVIEW

Ik zag Marc in eerste instantie op Tiktok voorbij komen met zijn filmpjes over training en voeding. Ik heb hem eerst een tijdje gevolgd alvorens ik eigenlijk de stap durfde te zetten om hem een bericht te sturen. Ik had namelijk al zoveel geprobeerd wat altijd op niks uitliep, dat ik heel erg twijfelde.

 

Toch maar de stoute schoenen aan en een bericht gestuurd, want ik wou immers aan mijzelf werken. Marc is ronduit eerlijk, oprecht en behandelt jouw met respect. Hij is heel betrokken bij het proces die je volgt en weet je altijd weer te motiveren op de momenten wanneer jij het nodig hebt.

 

Marc kijkt niet alleen naar de doelen die je wilt behalen, maar naar het gehele plaatje. Hij heeft mij niet alleen geleerd over hoe te trainen en de voeding, maar ook dat het oke is als het een keer niet lukt. Ook het mentale aspect wat komt kijken bij het proces die ik heb gevolgd.

 

Ik ben Marc dan ook echt dankbaar voor zijn geduld, begeleiding, adviezen, motivaties en leerpunten die hij mij mee heeft gegeven. Ik ben zeer trots op waar ik nu ben en het resultaat wat ik heb behaald, Ik ben namelijk 21.5 kg afgevallen!

Maar eerlijk is eerlijk, zonder Marc had ik dit nooit durven dromen en weten te behalen! 
Wil je echt aan jezelf werk en een toegewijde coach die geen vooroordeel heeft en samen met jou, jouw doelen gaat behalen? Dan ben je bij Marc op het juiste adres.

 

One team♥️

Sharona
bottom of page