top of page

Kip Rendang met groente


Verzadigend recept met enorme volume en smaak!


Wat heb je nodig?

- 150 g Kip

- 125 g Champignons

- 150 g Sperziebonen (diepvries)

- 200 g Tomaat

- 4 g Gember

- 2 Knoflooktenen - 30 G Boemboe Rendang - 3 G Tandoori kruiden

- Rozemarijn, jodium zout en zwarte peper - Kwart glas water

- Pam spray

Bereidingswijze:

1. Snijd de gember en knoflook in mini stukjes.

2. Spray een pan in doe hier de knoflook, gember en sperziebonen in.

3. Snijd de kip in stukjes, spray nog een pan in en gaar de kip tot een mooie goudbruine kleur.

4. Kruid de kip met Tandoori kruiden, jodium zout, zwarte peper en Rozemarijn.

5. Snijd de champignons en tomaten in stukjes en doe deze bij de sperziebonen.

6. Laat de groente even opstaan en voeg vervolgens de Rendang toe en het water.

7. Gooi de kip erbij en roer even goed door.

8. Laat het vervolgens 5 min door pruttelen op een wat lagere stand.

9. Vergeet niet zo nu en dan te roeren.

9. Klaar om op te scheppen.


Voedingswaarde:

416 Kcals 46 g Eiwitten 9 g Vetten 28 g Koolhydraten



Dagelijks genieten van je dieet? Meer dan +1500 recepten bij mijn online personal training.





bottom of page