top of page
n11.jpg

WIE WORDT MIJN PERSONAL TRAINER?

COACH MK FITNESS 

COACH MARC

Mijn naam is Marc Koolen, ik wil graag mensen helpen en leren dat het bereiken van fysieke doelen niet het nastreven is van een zware levensstijl. Met de juiste stappen en richtlijnen is het voor iedereen haalbaar en vast te houden. Het maakt niet uit hoe dik of skinny je bent.

Ik herhaal, het is mogelijk voor iedereen!

In het verleden was er een moment dat ik er zelf niet meer in geloofde. Helaas werd ik jarenlang voor de gek gehouden door de fitnessindustrie.

Vraag eens aan jezelf: Hoe vaak heb jij een dieet geprobeerd?
Hoe vaak heb jij een trainingsroutine veranderd?
En hoeveel successen heb je gehad?

Wil je alles in het leven opgeven om die look te krijgen die je in gedachten hebt? Waarschijnlijk niet. Is dat nodig? Absoluut niet!

Ik kan je daar bij helpen. Je kunt contact opnemen met mij via het contactformulier

Ik durf met zekerheid te zeggen dat 99 % van de mensen keer op keer faalt en dat is niet erg. Het is mijzelf ook overkomen. Maar ben je het niet beu om niet de resultaten te krijgen die je voor ogen hebt? 

Ongeveer 95% van wat je op internet leest, is complete onzin en alleen marketing gerelateerd. Maar als je steeds weer deze onzin leest, begin je dit ook echt te geloven. 

Na alles geprobeerd te hebben, zou ik ten slotte wel mijn droomlichaam behalen toch? Maar weet je wat? Ik was helemaal niet veranderd. Ik zag er bijna hetzelfde uit. 

Ik heb jaren gestudeerd om de onzin van de waarheid te kunnen onderscheiden. Meer dan 1000 x gefaald, maar stond elke keer weer op en leerde van al mijn fouten. Ik wil niet dat jij meer dan 1000 x gaat falen. Daarom geef ik jou de kans om alle belangrijke informatie te krijgen wat nodig is om je doelen te bereiken. Het zal je een hoop tijd en teleurstelling besparen. Ik, als personal trainer, zal niet alleen je lichaam transformeren, maar ik ga je ook heel veel leren. zal je ook alles leren wat je jouw gehele leven lang kunt gebruiken. Zaken waar je je hele leven lang plezier van zult hebben en kunt gebruiken. 

Veel onderzoeken, leren en eigen ervaring heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ook heb ik mijn bachelor Sports science en Bayesian personal trainer certificaat gehaald.

Nu is het tijd om mijn kennis te delen om ook jouw dromen waar te maken. Je dieet en training worden gepersonaliseerd met de meest effectieve methodes, bewezen door de wetenschap. Daarnaast is het flexibel en gericht op jouw persoonlijke voorkeuren. En het aller belangrijkste is dat je een sociaal leven kunt behouden en tegelijkertijd je doelen kunt bereiken.

Lees hier meer over de online coaching van MK Fitness.

START NU MET JOUW TRANSFORMATIE
VOOR MAAR €2,12 PER DAG

Flexibility

WEES SNEL & MAAK NU NOG GEBRUIK VAN DE GRATIS MAAND COACHING!
 

VOL = VOL

bottom of page